Dit is een blog post over mijn WordPress cursus in Den Haag. In deze blogpost geef ik je een overzicht van wat je kunt verwachten van de WordPress training en hoe je je hiervoor kunt inschrijven.

Het doel van dit artikel is om informatie te verstrekken over de WordPress cursus die ik aanbied. Ik wil dat je weet wat je kan verwachten voordat je jezelf inschrijft voor de cursus!

Wat is het doel van deze interactieve WordPress cursus?

Een WordPress cursus heeft als doel je te leren hoe je jouw eigen website kunt maken. Dit doen we met behulp van de populaire blogging software genaamd WordPress. Het beste aan mijn cursus is dat ze volledig online zijn, dus iedereen die een internetverbinding heeft, kan aan deze trainingen deelnemen!

Wie is de doelgroep voor deze cursus WordPress

De doelgroep voor deze cursus zijn mensen die willen leren hoe ze binnen no time een websites kunnen bouwen met WordPress. Dit omvat ondernemers, mensen met een eigen bedrijf, en iedereen die in staat is om stap voor stap een website te maken. De cursus leert hen de basis van webdesign, maar ook hoe ze WordPress kunnen gebruiken om een website te maken.

Deelnemers aan de cursus hebben ook toegang tot ondersteuning van ons team van experts, zodat ze hulp kunnen krijgen bij eventuele vragen of problemen die ze tegenkomen tijdens het bouwen van hun website.

Allerlei soorten mensen hebben mijn online wordpress cursus gevolgd en ik zie veel diversiteit als het gaat om achtergronden. Er zijn bijvoorbeeld studenten, thuisblijvende ouders of gepensioneerden die meer willen leren over webdesign – niet omdat ze een carrière als ontwerper ambiëren, maar gewoon omdat ze het leuk vinden om aan hun site te werken en steeds iets nieuws te maken.

Mitchell de Palm

Absoluut geen voorkennis nodig voor deze cursus WordPress!

Voor deze WordPress cursus is geen voorkennis nodig. Je leert hoe je een mooie website kunt maken vanaf het begin, met behulp van het WordPress platform. Deze cursus behandelt alles wat je moet weten om jouw website in de lucht te krijgen. De enige vereiste is dat u over enige basis computervaardigheden beschikt.

Welke laptop heb ik nodig voor het volgen van de cursus?

Er zijn twee soorten laptops die je voor deze cursus kunt gebruiken: Mac of Windows. Welke het beste bij jouw behoeften past, hangt af van de software die u momenteel geïnstalleerd hebt, en met welke programma’s u in de toekomst wilt gaan werken.

De nieuwste versie van WordPress kan goed draaien op oudere laptops met minder dan twee GHz processors, maar kan ook geïnstalleerd worden op krachtigere machines. Als u dus op zoek bent naar een nieuwe laptop, hoeft u zich geen zorgen te maken of deze aan de minimumvereisten voldoet – zolang deze niet te oud is, zal WordPress prima werken.

Cursus inhoud

1# Waar kan ik mijn WordPress website het beste hosten?

WordPress is een geweldig platform voor het hosten van uw website. De meest populaire opties zijn WordPress’ eigen dedicated hosts en providers zoals Namecheap Siteground of WpEngine. Met deze drie kunt u eenvoudig aan de slag met een goed beheerde WordPress-omgeving, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over configuraties op serverniveau of beveiligingsupdates.

Deze gedeelde omgevingen zijn uitvoerig getest door zowel mij als door kennissen! Er is ook een derde optie: zelf-hosting. We raden dit enkel aan voor gevorderde gebruikers die al begrijpen hoe web servers werken achter de schermen.

2# WordPress installeren

WordPress installeren is een eitje, zelfs voor wie nieuw is in het bouwen van websites. In deze WordPress cursus in Den Haag leert u hoe u WordPress in slechts enkele minuten op uw eigen domein installeert. Tijdens de cursus laten we u ook zien hoe je jouwblog of website kunt opzetten en kunt beginnen met het publiceren van content.

3# WordPress Themes

Een WordPress thema (template) is een verzameling bestanden die het uiterlijk en de uitstraling van jouw website bepalen. Wanneer u WordPress installeert, krijg je automatisch een standaardthema. Je kan jouw thema echter gemakkelijk wijzigen in een thema dat beter bij uw behoeften past.

Er zijn duizenden gratis en premium WordPress thema’s beschikbaar. Tijdens deze cursus krijg je toegang tot 1000+ betaalde thema’s.

4# WordPress Plug ins

Er zijn veel goede WordPress plugins die u kunnen helpen met uw website. In deze cursus zullen we enkele van de meest populaire plugins bespreken en hoe ze je kunnen helpen.

Yoast SEO: Yoast SEO is een plugin die je helpt om je mooie website te optimaliseren voor zoekmachines. Het analyseert uw inhoud en geeft u feedback over hoe u het meer zoekmachine vriendelijk kunt maken.

Jetpack: Jetpack is een plugin die een breed scala aan functies biedt voor je WordPress site. Het bevat functies zoals integratie van sociale media, beveiliging, back-up, en prestatieverbeteringen.

WooCommerce: WooCommerce is een plugin waarmee je een online winkel kunt maken met WordPress. Het biedt alles wat u nodig heeft om producten online te verkopen.

5# Wat is Elementor binnen WordPress?

Elementor is een pagina bouwer voor WordPress. Het laat je mooie en responsive pagina’s maken zonder dat je code hoeft te schrijven. Elementor is gratis, maar heeft ook een betaalde versie. U kunt het op WordPress installeren. In deze cursus laten we je zien hoe je Elementor kunt gebruiken binnen WordPress!

6# Hoe bouw ik binnen 24 uur een professionele website?

Bent u op zoek naar een snelle WordPress cursus in Den Haag? Zoek niet verder! Ik help je leren hoe je binnen 24 uur je eigen website bouwt. Je hebt geen eerdere ervaring nodig, en ik zorg voor alle benodigde tools en middelen. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in!

Als u op zoek bent naar een meer diepgaande cursus, bieden wij ook langere WordPress cursussen aan. Deze cursussen zijn perfect voor mensen die willen leren hoe ze een website vanaf de grond kunnen opbouwen. Wij leren u alles wat u moet weten, inclusief het maken van aangepaste thema’s en plugins. En zodra u de cursus heeft afgerond, zult u in staat zijn uw eigen WordPress websites te bouwen op een efficiënte manier.

7# Hoe werkt onderhoud voor mijn WordPress website

WordPress websites zijn echt flexibel en ze kunnen aan verschillende behoeften worden aangepast. Over het algemeen hebben de meeste mensen niets speciaals nodig voor hun website onderhoud, maar ik raad je op zijn minst aan rekening te houden met een aantal basis onderhoudstaken. Wanneer je deze basis onderhoudstaken beheerst, is het onderhouden van je eigen website een eitje

8# Hoe beveilig ik mijn WordPress website

Er zijn een paar basis dingen die je kunt doen om uw WordPress website te beveiligen. Een van de belangrijkste is om ervoor te zorgen dat je een sterk wachtwoord hebt en dat je het up-to-date houdt. Je zou ook een plugin zoals WordFence moeten installeren om jouw website te helpen beschermen tegen malware en andere aanvallen. Ik leer je stapsgewijs hoe je jouw website zo goed mogelijk kan beschermen.

9# De beste Zoekmachine optimalisatie strategieën

(SEO) is het proces van het optimaliseren van uw website om deze hoog te laten scoren op zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. Het biedt een efficiënte manier voor het verkrijgen van gratis verkeer van organische zoekwoorden die worden gezocht door potentiële kopers op zoek naar producten of diensten zoals de jouwe.

Als het gaat om lokale SEO, zijn er een paar dingen die je kunt doen om uw site te helpen hoger in de zoekmachine resultaten pagina’s (SERP’s) voor zoekopdrachten met betrekking tot uw geografische gebied.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat uw site correct is geconfigureerd met de juiste locatie gegevens. U kunt een tool zoals Google’s Structured Data Testing Tool gebruiken om te controleren of uw site correct is ingesteld.

Met deze WordPress cursus in Den Haag zal ik jou een website leren maken die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook zoekmachine optimalisatie vriendelijk is.

Groepstrainingen of exclusieve Individuele trainingen?

Als u WordPress privé of met uw team wilt leren, dan kan ik u helpen. U heeft geen computer nodig omdat de training begint in mijn kantoor en verder gaat online. Ik heb ervaring met verschillende soorten organisaties: van kleine bedrijven tot grote ondernemingen zonder dat er tot nu toe problemen zijn geweest! Contacteer mij nu indien geinteresseerd!

Eendaagse WordPress cursus in Den Haag

in Den Haag In de WordPress One day cusus beginnen we vanaf nul en bouwen we een complete website, inclusief:

-Het ontwerpen van uw website
-Pagina’s en menu’s instellen
-Afbeeldingen en video’s toevoegen
-Een blog maken
-Optimaliseren voor zoekmachines
-Uw site social media-vriendelijk maken

Wij laten u ook zien hoe u de meest populaire WordPress plugins kunt gebruiken, zoals:

-Contact Form plugin
-Google Analytics plugin
-SEO door Yoast plugin

De cursus wordt gegeven met de laatste versie van WordPress. Na afloop van deze training ben je in staat om uw eigen WordPress website of blog op te zetten en te beheren. Als je nog geen website hebt, kan ik u ook op weg helpen!

Over de leuke instructeur

De docent van deze online WordPress cursus ben ik zelf, Mitchell de Palm. Ik werk sinds 2018 als webontwikkelaar en ontwerper en heb meer dan 50 mensen geleerd hoe ze websites moeten bouwen. Daarnaast werkt ik ook als SEO consultant en geeft ik lezingen over online marketing. Je kunt meer over mij lezen op zijn website: mitchelldepalm.com !

Veelgestelde vragen over de WordPress cursus

-Is de cursus voor beginners?
-Moet ik al een website hebben opgezet?
-Kan ik mijn eigen domeinnaam en hosting gebruiken bij de cursus?
-Wat is inbegrepen in de prijs van de cursus?
-Ben ik in staat om zelf een website te maken na het volgen van deze cursus?
-Zijn er vereisten voor het volgen van deze WordPress cursus?
-Hoe weet ik of ik alles goed leer tijdens de WordPress online of klassikale cursus?

Als je nog andere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen! Ik help je graag verder. Je kan ook mijn FAQ sectie op mijn website hier bekijken. Dank je voor je interesse!