Mitchell de Palm Webdesign bureau in Den Haag biedt responsive webdesign en online marketing diensten voor startende en gevestigde bedrijven. Onze experts zullen met u samenwerken om uw website te optimaliseren en uw SEO te optimaliseren, zodat het makkelijker dan ooit is om uw bedrijf te vinden op het internet! Bekijk hier ons portfolio!

Op zoek naar een Webdesign Bureau in Den Haag?

Een bedrijfswebsite is een cruciaal onderdeel van de online aanwezigheid van elk bedrijf. Met een professionele, aantrekkelijke en functionele site kunnen klanten uw producten of diensten gemakkelijk vinden, terwijl het u ook vele andere voordelen biedt!

– Het zal helpen om uw merk herkenbaar te houden in de digitale ruimte.

– Een nieuwe website kan fungeren als een online catalogus van al uw producten en diensten, zodat potentiële klanten alle informatie krijgen die ze nodig hebben voordat ze tot aankoop overgaan

Mijn diensten

Webdesign voor kleine bedrijven

Veel bedrijven hebben niet de tijd of het geld om te investeren in een website. Gelukkig zijn er een aantal geweldige opties beschikbaar voor kleine bedrijven die online willen komen zonder de bank te breken.

Corporate website laten maken?

Als u een bedrijfswebsite nodig heeft, neem dan zeker contact op met ons professioneel webdesign bureau in Den Haag. Wij kunnen u helpen met alles omtrent website ontwikkeling tot online vindbaarheid. Wij helpen al jaren bedrijven hun online aanwezigheid te vergroten, en wij kunnen u ook helpen! Onze website ontwikkeling diensten zijn de perfecte manier om uw bedrijf van de grond te krijgen. Bekijk hier verschillende responsive webdesign portfolio items!

Online marketing uitbesteden?

U wilt uw online marketing uitbesteden, maar u weet niet waar u moet beginnen?

U bent niet de enige. Outsourcing is een veelbesproken onderwerp in de bedrijfswereld, omdat veel bedrijven op zoek zijn naar meer kosteneffectieve manieren om hun inkomsten te laten groeien. En hoewel uitbesteding een effectieve manier kan zijn om tijd en middelen binnen uw eigen bedrijf vrij te maken, is het belangrijk dat u de juiste partner vindt, zodat u het meeste waar voor uw geld krijgt. Dat betekent dat u iemand moet vinden die ervaring heeft met zowel uitbestede marketing als e-commerce – twee sectoren die nauw met elkaar verbonden zijn en vaak vergelijkbare strategieën en tactieken vereisen. Laat mij de zorgen van u wegnemen en uw bedrijf een conversie booster geven!

Zoekmachine optimalisatie

We zitten al meer dan 4 jaar in het vak en weten alles over wat er nodig is om uw site goed vindbaar te maken. Ze helpen u ook met SEO, wat betekent dat ze uw site hoger kunnen laten scoren op de resultatenpagina van Google door ervoor te zorgen dat uw site de beste inhoud, title tags, meta descriptions en zoekwoorden heeft.

Hun doel is om een geweldige ervaring te creëren voor bezoekers die naar uw site komen en ze tegelijkertijd zo snel mogelijk van de ene pagina naar de andere te krijgen zodat ze in betalende klanten veranderen.

Logo ontwerp

Als u op zoek bent naar gepersonaliseerde, cutting-edge logo’s voor uw bedrijf of project, dan kunnen wij u helpen. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring en zullen hard werken om het perfecte logo voor u te creëren!

Dus als u klaar bent om aan de slag te gaan met uw nieuwe merkidentiteit, neem dan vandaag nog contact met ons op (link) over hoe wij u kunnen helpen

Website snelheid verbeteren?

Is website snelheid belangrijk? Ja, dat is heel belangrijk. Het is niet genoeg dat uw site snel laadt, er zijn ook IT-eisen waaraan uw site moet voldoen om concurrerend te blijven. Website snelheid is een cruciaal element geworden van rankings bij een zoekmachine. Zoekmachines rangschikken websitepagina’s op basis van hoe snel ze laden en de hoeveelheid tijd die bezoekers op elke pagina doorbrengen.

Mijn werkwijze

Ik krijg vaak de vraag hoe ik werk en wat mijn proces is. Daarom dacht ik dat het misschien nuttig zou zijn om dit op mijn blog te delen. Natuurlijk is elk project anders, maar dit is over het algemeen hoe ik te werk ga!

Kennismaking & analyse

Na het eerste gesprek en kennismaking is de eerste stap altijd het onderzoek. Ik moet de business van de klant begrijpen, hun doel voor de website voor ogen hebben, de huisstijl en hun doelpubliek. Ik kijk ook naar wat de concurrentie doet om een idee te krijgen van de markt.

Concept Ontwerp Website

Daarna begin ik met het schetsen van een aantal ideeën voor het ontwikkelen van de website. Dit kan alles zijn van wireframes tot volledige ontwerpen. Zodra de klant deze heeft goedgekeurd, begin ik met het bouwen van de website.

Aanpassingen Ontwerp Website

Voordat wij de website leveren, zorgen we altijd voor een aanpas ronde. Hierin behandelen we alle topics die kunnen bijdragen aan het online succes van de WordPress website.

Oplevering Website

Na het ontwikkelen van de website die aan al uw wensen voldoet leveren wij dan eindelijk de website die u leads zal opleveren! Wij zorgen er altijd voor dat u erg tevreden bent en zal blijven met het resultaat.

Nazorg website

Ik zorg er altijd voor dat mijn klanten hun website gemakkelijk zelf kunnen bijwerken. Op deze manier hoeven ze niet op mij te rekenen voor het veranderen van de inhoud en het up-to-date houden van de website. Uiteraard is een onderhoudspakket ook mogelijk indien gewenst!

Als u op zoek bent naar professioneel webdesign in Den Haag, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen! Ik hoor graag van u.

Webdesigners kosten in Den Haag

De initiële kosten voor webdesign kunnen duur zijn en daarom laten veel mensen het afweten. Zoals het gezegde luidt, de beste plaats om te beginnen met een website is met de eerste stap: uitzoeken wat uw behoeften en doelen zijn. Hier zijn enkele tips over hoe u geld kunt besparen op webdesign:

Bepaal hoeveel u wilt uitgeven

veel bedrijven laten u voor uw site betalen in maandelijkse termijnen of per project. Hoe meer werk u vooraf doet, hoe kleiner de kans op budgettaire dilemma’s in de toekomst.

Vermijd dure ‘extra’s’

webdesigners weten hoe verleidelijk het is om toeters en bellen toe te voegen, bij ons zorgen wij ervoor dat u precies krijgt wat u wilt. Geen aanvullende functies, precies wat u wilt hebben!

Op zoek naar een webdesign bureau Den Haag? Laten we kennismaken!

Of u nu een professionele website vanaf de grond wilt opbouwen, of een huidige website wilt updaten, wij zijn er om u te helpen. Bij Mitchell de Palm Webdesign bureau Den Haag kan ons team van ervaren webdesigners en developers u voorzien van een op maat gemaakte website die uw conversie zal doen stijgen!

Mitchell de Palm