fbpx

Mitchell de Palm zorgt online voor TikTok

Adverteren op TikTok

TikTok is het snelst groeiende platform van dit moment én de meest gedownloade app van 2020. TikTok is hot en happening, dus daar wil je zichtbaar zijn. Adverteren op TikTok it is! Met inmiddels meer dan 3 miljoen Nederlandse gebruikers is TikTok flink aan een opmars bezig. De app was al populair, maar is in 2020 al helemaal door het dak gegaan. Het is op dit moment het meest intensief gebruikte kanaal en de helft van de gebruikers is tussen de 16 en 24 jaar oud. Een ideaal kanaal om de jongeren (generatie Z) en young millennials te bereiken aan de hand van TikTok advertising! Veel bedrijven kennen nog niet de voordelen van het adverteren op TikTok, wij wel!

De voordelen van TikTok Advertising

TikTok is een van de weinige marketing kanalen waar je maximaal kunt profiteren van organisch (niet betaald) bereik. Echter geeft dit nog geen garantie dat jij in grote getalen zichtbaar bent voor jouw doelgroep. Door middel van adverteren op TikTok kun jij ervoor zorgen dat dit wel gebeurt. Met meer dan 3 miljoen Nederlandse gebruikers en een – voornamelijk – jonge doelgroep is dit kanaal ideaal om jouw product, merk of dienst bekend te maken bij deze doelgroep. Dankzij TikTok Advertising kunnen we ervoor zorgen dat jouw advertenties zichtbaar zijn bij een relevante (high engaged) doelgroep en dat die doelgroep ook daadwerkelijk affiniteit heeft met jouw merk. Dit allemaal dankzij de specifieke targeting o.b.v. locatie, geslacht, leeftijd en interesses.Met inmiddels meer dan 3 miljoen Nederlandse gebruikers is TikTok flink aan een opmars bezig. De app was al populair, maar is in 2020 al helemaal door het dak gegaan. Het is op dit moment het meest intensief gebruikte kanaal en de helft van de gebruikers is tussen de 16 en 24 jaar oud. Een ideaal kanaal om de jongeren (generatie Z) en young millennials te bereiken aan de hand van TikTok advertising! Veel bedrijven kennen nog niet de voordelen van het adverteren op TikTok, wij wel!

Wat is TikTok Advertising?

We kunnen TikTok het best beschrijven als een snel videokanaal. De spanningsboog van het kanaal is klein, je moet direct de aandacht pakken en je moet zo goed mogelijk inblenden in het soort content dat wordt voorgeschoteld. Het kanaal is ideaal in te zetten om een jonge doelgroep te bereiken aan de hand van advertising. Target de doelgroep op basis van hun leeftijd en interesses met een videoboodschap en trek de aandacht. Het kanaal van hét moment om in te zetten voor branding en/of awareness. Met inmiddels meer dan 3 miljoen Nederlandse gebruikers is TikTok flink aan een opmars bezig. De app was al populair, maar is in 2020 al helemaal door het dak gegaan. Het is op dit moment het meest intensief gebruikte kanaal en de helft van de gebruikers is tussen de 16 en 24 jaar oud. Een ideaal kanaal om de jongeren (generatie Z) en young millennials te bereiken aan de hand van TikTok advertising! Veel bedrijven kennen nog niet de voordelen van het adverteren op TikTok, wij wel!

TikTok uitbesteden

Wil je als bedrijf ook de jonge social media gebruikers in Nederland bereiken met TikTok? Een korte krachtige video zegt meer dan duizend woorden, maar dan moet je wel exact weten hoe je TikTok in jouw voordeel laat werken. Wij weten precies hoe we TikTok voor jouw bedrijf inzetten. Neem contact op met Mitchell de Palm.

Klaar om samen te werken?

contact@mitchelldepalm.com

Klaar om samen te werken?

Mitchell de Palm is altijd op zoek naar nieuwe marketing strategieën, nieuwe uitdagingen & nieuwe connecties.

Afspraak inplannen

Volg ons