fbpx

Mitchell de Palm zorgt voor

Social media marketing

Social media is dé plek om in contact te komen met jouw doelgroep. Dit kost wel tijd en aandacht. Als je dit niet investeert, bereik je minder dan de concurrentie. Benieuwd hoe jij top of mind blijft bij jouw doelgroep? Onze social media specialisten maken slim gebruik van alle gegevens van jouw doelgroep op een creatieve en effectieve manier.

Optimaal benutten

Social media zijn bij veel ondernemers een ondergeschoven kindje. Vaak wordt een jonge medewerker of stagiair opgetrommeld om af en toe iets te posten. Het gevolg is een lullige foto van de vrijmibo of afgezaagde post van een teamuitje. Dit is zonde, want er is veel meer uit te halen. Wij zorgen ervoor dat jouw social media optimaal benut word.

Wat wij doen

Social media kanalen zijn ideaal om jouw content onder de aandacht te brengen. Wij zoeken eerst uit met welke kanalen we jouw doelgroep het best kunnen bereiken. Zo focus jij je op het juiste platform. Daarnaast kijken we naar de customer journey, zodat we de klanten op de juiste momenten benaderen. Uiteraard altijd met resultaat.

Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen

Voor vragen kunt u contact opnemen via onderstaande mogelijkheden en via het contactformulier op deze pagina. Ook kunt u hier een afspraak inplannen voor een kennismakingsgesprek. 

Afspraak inplannen

Contactgegevens

  Klaar om samen te werken?

  contact@mitchelldepalm.com

  Klaar om samen te werken?

  Mitchell de Palm is altijd op zoek naar nieuwe marketing strategieën, nieuwe uitdagingen & nieuwe connecties.

  Afspraak inplannen

  Volg ons