fbpx

Mitchell de Palm zorgt online voor

No cure = No pay

Door ervaring bieden wij een no cure = no pay beleid. Iets wat weinig online marketing bedrijven aanbieden. Wordt het besproken resultaat niet behaald, dan ontvang je het complete bedrag van de dienst terug. Wij staan 100% achter onze strategieën.

Analyse

Het uitvoeren van een zoekwoordenanalyse is de fundering van een resultaat gerichte SEO strategie. Vandaar nemen wij ruim de tijd om de concurrentie goed te analyseren en de juiste strategie voor jouw bedrijf op te stellen.

#1 van Google

Wij draaien er niet om heen, positie #1 halen is niet voor elk bedrijf haalbaar. Soms zijn markten te verzadigd en barst het van de concurrentie. Echter kan met het juiste budget en de juiste strategie het verschil worden gemaakt.

Organische bezoekers

Door hanteren van een gepaste SEO strategie kan je ervoor zorgen dat jouw bedrijf via Google beter gevonden wordt. Dit kan gedaan worden op lokaal gebied (lokale SEO) of landelijke SEO. Heeft jouw bedrijf een vestiging en moeten er meer lokale bezoekers komen, dan is een lokale SEO strategie van belang.

Afspraak inplannen

Data is alles

Data liegt niet. Door het hebben van de juiste data kan je de beste strategieën voor elk bedrijf onderbouwen. Wij gebruiken veel tools om de concurrentie in de gaten te houden en te zien waar zij steken laten vallen. Door data te vergelijken kunnen we zien waar de ''Gap'' zit tussen jouw bedrijf en die va de concurrent.

Klaar om samen te werken?

contact@mitchelldepalm.com

Klaar om samen te werken?

Mitchell de Palm is altijd op zoek naar nieuwe marketing strategieën, nieuwe uitdagingen & nieuwe connecties.

Afspraak inplannen

Volg ons