fbpx

Mitchell de Palm zorgt voor

Mitchell de Palm zorgt voor

Google Ads

Het uitvoeren van een zoekwoordenanalyse is de fundering van een resultaat gerichte SEA strategie. Wilt u direct bezoekers naar uw website of webshop krijgen? Dan is adverteren een perfect middel om de juiste doelgroep te benaderen.

Management

Wij bieden niet alleen de uitvoering, maar ook het onderhouden van de Google Ads aan. Wekelijks sturen wij klanten de juiste richting op na het opzetten van de campagnes. Optimaliseren is cruciaal voor een langdurig optimaal resultaat.

No cure = No pay

Door ervaring bieden wij een no cure = no pay beleid. Iets wat weinig online marketing bedrijven aanbieden. Wordt het besproken resultaat niet behaald, dan ontvang je het complete bedrag van de dienst terug. Wij staan 100% achter onze strategieën.

Voor wie is SEA geschikt?

Adverteren op Google is geschikt voor bedrijven die producten of diensten verkopen, bedrijven die naamsbekendheid willen vergroten, maar ook voor bedrijven die de concurrentie voor willen zijn. Google is nu eenmaal hét platform waarop je gevonden wilt worden, zowel betaald als organisch.

Afspraak inplannen

Nog nooit Google Ads geprobeerd?

Wij begeleiden je door het hele proces. Van het aanmaken van accounts tot aan de optimalisatie van de campagnes. Het belangrijkste is dat we transparant met de klanten omgaan, alle data die wij hebben, krijgt de klant ook. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste veranderingen omtrent jouw advertenties.

Klaar om samen te werken?

contact@mitchelldepalm.com

Klaar om samen te werken?

Mitchell de Palm is altijd op zoek naar nieuwe marketing strategieën, nieuwe uitdagingen & nieuwe connecties.

Afspraak inplannen

Volg ons