Gebaseerd op 22 recensies
Taxi Centrale falcon breda
2022-07-17
Super bedrijf , veel ervaring en kennis
Habtamu Franke
2022-05-16
Mitchell is een hele vriendelijke man, maakt altijd tijd voor je vrij wanneer dit nodig is. Heeft verstand van wat hij doet en probeert altijd in oplossingen te denken. Een aanrader voor iedereen!
Sonja van Haasteren
2022-05-12
Mitchell heeft kennis van zaken, en zorg ook dat die kennis in deze veranderende sector up-to-date blijft. Al na de eerste briefing stond er een heel goed ontwerp met leuke, relevante en goed doordachte extra opties. Vergeleken met het samenwerken met andere website ontwerpers heb ik nog nooit zo gemakkelijk, snel en gedegen een website opgeleverd gekregen die geheel aan mijn verwachtingen voldeed. Daarnaast is Mitchell communicatief erg vaardig en heel duidelijk in zijn afspraken.
Jack Yane
2022-05-11
Mitch Heeft ons heel goed geholpen om verder te komen. Een aanrader!
S Qandil
2022-05-10
Ik ben zeer tevreden over het werk dat Mitchell heeft verricht voor het opmaken en online zetten van mijn website. Hij is zeer duidelijk in zijn uitleg en past alles naar wens aan. Mijn website ziet er top uit. Ik raad hem aan ieder ander aan. Bedankt!
TIP Tanzania
2021-12-08
Heel vriendelijk en kundig. Mitchell is the face of a human programmer!
Angelina Sofia Hartman
2021-12-07
Mitchell is very professional, kind ,understand your wishes but also give you his point of view to put your ideas in a professional framework . I am more than satisfied with the project made by Mitchel his work is effective and efficient. I highly recommend his services. Hypnotic Mind Spa
More Rom
2021-12-07
Thank you so much Mitchell for your work, it was perfect, he took the time to understand exactly what I was looking for and did such a great job! I recommend 100% !!!
MrRoadrunner
2021-11-22
Ik heb Mitchell leren kennen op een ondernemersgroep op Facebook. Ik vroeg hem of hij mij kon helpen met wat aanpassingen aan mijn website en dat heeft hij direct en op een professionele wijze voor elkaar gekregen. Deze webdesigner is dan ook van harte aan te bevelen. Naast vriendelijkheid is hij ook zeer betrouwbaar.

Webdesign

Webdesign

Gym Family First

Webdesign

Rawink

Webdesign

Gijs

Webdesign

Sneaker label

Webdesign

Phillipe Denant

SEO

SEO

Apple Repair Den Haag

SEO

RopaSoftwash

SEO

Rijschool Trishul

SEO

Bouwbedrijf Noordwijk

SEO

Schoenmakerij de Palm

SEA

SEA

Flexplint

SEA

Stichting Positief Welzijn

SEA

RopaSoftwash

SEA

Rijschool Leidschendam

SEA

Mitchell de Palm