fbpx

Ontdek de kracht van TikTok lead generatie voor jouw bedrijf met GARANTIE op resultaat en
NO CURE = NO PAY!

GEEN vooruitbetaling nodig!

Wij genereren leads voor jouw bedrijf in de diensten sector. Levert jouw bedrijf een dienst en ben je continu op zoek naar nieuwe klanten? Wij helpen met een continue stroom van leads ELKE DAG

NO CURE = NO PAY

Er is geen betaling vooraf nodig. We maken samen een overeenkomst dat er pas betaald wordt indien minimaal 30 leads worden gegenereerd.

MINIMAAL 30 LEADS

WIj zorgen er ten alle tijden voor dat wij minimaal 30 leads voor jouw bedrijf genereren. Het totaal aantal leads kan dus ook veel hoger liggen!

DE TIJD IS NU

Veel bedrijven zijn nog onbekend met de voordelen van TikTok marketing en leadgeneratie, dit is een EXTREEM groot voordeel!

JA, ik wil gegarandeerd 30 leads binnen 1 maand

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Gebaseerd op 22 recensies
Taxi Centrale falcon breda
2022-07-17
Super bedrijf , veel ervaring en kennis
Habtamu Franke
2022-05-16
Mitchell is een hele vriendelijke man, maakt altijd tijd voor je vrij wanneer dit nodig is. Heeft verstand van wat hij doet en probeert altijd in oplossingen te denken. Een aanrader voor iedereen!
Sonja van Haasteren
2022-05-12
Mitchell heeft kennis van zaken, en zorg ook dat die kennis in deze veranderende sector up-to-date blijft. Al na de eerste briefing stond er een heel goed ontwerp met leuke, relevante en goed doordachte extra opties. Vergeleken met het samenwerken met andere website ontwerpers heb ik nog nooit zo gemakkelijk, snel en gedegen een website opgeleverd gekregen die geheel aan mijn verwachtingen voldeed. Daarnaast is Mitchell communicatief erg vaardig en heel duidelijk in zijn afspraken.
Jack Yane
2022-05-11
Mitch Heeft ons heel goed geholpen om verder te komen. Een aanrader!
S Qandil
2022-05-10
Ik ben zeer tevreden over het werk dat Mitchell heeft verricht voor het opmaken en online zetten van mijn website. Hij is zeer duidelijk in zijn uitleg en past alles naar wens aan. Mijn website ziet er top uit. Ik raad hem aan ieder ander aan. Bedankt!
TIP Tanzania
2021-12-08
Heel vriendelijk en kundig. Mitchell is the face of a human programmer!
Angelina Sofia Hartman
2021-12-07
Mitchell is very professional, kind ,understand your wishes but also give you his point of view to put your ideas in a professional framework . I am more than satisfied with the project made by Mitchel his work is effective and efficient. I highly recommend his services. Hypnotic Mind Spa
More Rom
2021-12-07
Thank you so much Mitchell for your work, it was perfect, he took the time to understand exactly what I was looking for and did such a great job! I recommend 100% !!!
MrRoadrunner
2021-11-22
Ik heb Mitchell leren kennen op een ondernemersgroep op Facebook. Ik vroeg hem of hij mij kon helpen met wat aanpassingen aan mijn website en dat heeft hij direct en op een professionele wijze voor elkaar gekregen. Deze webdesigner is dan ook van harte aan te bevelen. Naast vriendelijkheid is hij ook zeer betrouwbaar.

JA, ik wil gegarandeerd 30 leads binnen 1 maand

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Waarom leads en geen klanten?

Wij doen het voorwerk, maar het binnen halen van klanten kunnen wij niet voor een bedrijf doen. Hoeveel klanten er worden binnengehaald uit de leads heeft te maken met communicatie naar de leads, het aantal follow ups en de dienst die je levert.

Wat gebeurt er als er geen 30 leads worden behaald?

Wanneer wij geen 30 leads hebben behaald binnen een maand hoe je ons niks te betalen!

Voor welk type bedrijf leveren wij leads?

Wij leveren leads voor alle bedrijven die diensten verlenen. Van rijscholen tot business coaches tot freelancers en agency’s. Wij leveren een GARANTIE op leads voor elke branch.

 

Kan ik adverteren zonder TikTok account

Yes dit is mogelijk! Op TikTok is het namelijk mogelijk om te adverteren voor leads ZONDER account en video's te hebben op het account

 
 

Profiteer van een nieuw algoritme op een nieuw & onontdekt platform!

 Een nieuw en onontdekte vorm van online marketing.

 Geweldige meetbare resultaten, gericht en organisch.

 Goedkoper dan andere social media platformen.

JA, ik wil gegarandeerd 30 leads binnen 1 maand

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij binnen 24 uur contact met u op.