FAQ Gratis Google Ads

Waarom wij gratis Google Ads aanbieden.

Wij merken dat het vertrouwen in de online marketing bureau's en specialisten steeds meer aan het dalen is. Dit vanwege partijen die niet de resultaten behalen die zij beloven. Hierdoor bieden wij voor ondernemers in de regio Zuid Holland een maand GRATIS Google ads aan inclusief optimalisatie ter waarde van €450,- ex btw.

Wat wordt er geleverd in deze maand?

Wij zorgen ervoor dat een Google Ads account wordt aangemaakt. Dat betalingen vanuit Google gedaan kunnen worden op jouw rekening. Verschillende advertentiegroepen worden aangemaakt en geoptimaliseerd. Uiteraard wordt er gezorgd voor leads en bezoekers naar uw website.

Leveren jullie wel kwaliteit omdat dit gratis is?

Om het vertrouwen bij de klant op te wekken leveren wij niets meer dan resultaten. Bij elke campagne die wij ooit gemaakt hebben wordt er resulaat geboekt. De meeste klanten komen uiteindelijk bij ons terug omdat ze zien dat onze strategie werkt en bezoekers en omzet laat stijgen.

Betalen jullie ook de Google PPC kosten?

Nee, de kosten die door Google in rekening worden gebracht per klik betalen wij niet voor jouw onderneming. De kosten voor het uitbesteden van een Google Ads campagne wordt altijd verdeeld in twee categorieën. De eerste is het betalen van een bureau/expert die de advertenties maakt en optimaliseerd. De overige kosten worden door Google \elf in rekening gebracht.

Wat vraagt Google voor de kosten per klik?

CPC-bieden of bieden op basis van CPC (kosten per klik) betekent dat u betaalt voor elke klik op uw advertenties. Voor campagnes met CPC-bieden stelt u een maximumbod op basis van kosten per klik in. Bij Google beginnen met adverteren kan vanaf 5 euro per dag. Wij raden aan om altijd een maand lang een advertentie te testen. dus met een startkapitaal van €150,- euro

Afspraak inplannen

Voor wie?

Bedrijven in Zuid-Holland

Heeft u een bedrijf die gevestigd is in Den Haag of omstreken? Plan gerust een belasfraap in zodat wij een maand gratis uw advertentie op Google kunnen inplannen.

Onze gratis Google Ads maand is alleen voor bedrijven en starters die willen groeien en het doel hebben meer bezoekers naar hun website te krijgen via Google.

Heeft u al een Google strategie? Zowel organish als betaald, dan helpen wij u graag met onze kwaliteitsgarantie op het gebied van Google Ads. U betaalt alleen de Google kosten per klik.

Afspraak inplannen

Wat wij doen