fbpx
Merk
IDENTITEIT

Mitchell de Palm zorgt online voor

Logodesign

Het logo is vaak 1 van de eerste uitingen die een klant ziet. Het is daarom van belang dat dit logo past bij jouw doelgroep en aansluit bij jouw wensen. Een logo is eigenlijk het uiterlijk van jouw bedrijf en geeft weer wie jij bent. Een logo is dus niet zomaar ‘even’ een symbooltje: Hier moet over nagedacht worden en er moet een idee achter zitten.

Huisstijlen

Zijn je brand guidelines aan een opfrisbeurt toe? Of heb je nog geen duidelijke huisstijl en wil je verzekeren dat iedereen op dezelfde manier met je merk aan de slag gaat? Met een helder, up-to-date huisstijlhandboek helpen we je om alle merkuitingen te stroomlijnen zodat je altijd en overal één consequent merkbeeld toont.

Communicatie

De juiste ''tone of voice'' hebben. Iets wat niet voor elk bedrijf makkelijk is. Het op de juiste manier aanspreken van de doelgroep is een must voor de merkidentiteit. Lukt dit niet, dan kan een complete marketingstrategie in duigen vallen. Wij zorgen ervoor dat de juiste tone of voice voor jouw bedrijf duidelijk is. Niet eenmalig, maar altijd.

Brand building

Merkidentiteit is de basis van jullie corporate story en strategie. Een fundament dat niet verbaast, maar wel verrast. Het bepaalt de koers. Zorgt voor dynamiek. Onderscheidt het bedrijf. Geeft werknemers meer drive en maakt doelen haalbaar. Een krachtig merk is succesvoller. Het zorgt voor een goede positionering in de markt. Zet jouw merk samen met ons op scherp.

Afspraak inplannen

Visuele identiteit

Als designerers zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s en visuele identiteiten. Onze klanten zijn mkb’ers, zzp’ers en start-ups en voor hun ontwerpen wij unieke logo’s met diepgang. Daarnaast ontwikkelen wij een overkoepelende visuele stijl voor hun onderneming in de vorm van een visuele identiteit. Deze onderdelen samen maken je herkenbaar. Ze onderscheiden je. En ze dragen sterk bij aan de eerste indruk die mensen van je bedrijf hebben.

Klaar om samen te werken?

contact@mitchelldepalm.com

Klaar om samen te werken?

Mitchell de Palm is altijd op zoek naar nieuwe marketing strategieën, nieuwe uitdagingen & nieuwe connecties.

Afspraak inplannen

Volg ons